Mexico

Mexico!

Woensdag was het z over! Eindelijk gingen we naar het eerste land van onze lijst: Mexico! We stonden om 6 uur ’s ochtends op (dus hadden 3 uur slaap), maakten onszelf klaar voor de dag, gingen naar beneden om te ontbijten en gingen naar een zaal om stickers voor de excursie te krijgen en om met onze groep mee te gaan. We kwamen de boot uit, liepen over steigers, gingen een ander klein bootje op, en gingen een bus in. Jeetje, wat was dat raar.
De grond voelde als de boot, maar ik weet toch wel bijna zeker dat dat niet echt mogelijk was! Het uitzicht was ge-wel-dig!
De tourguide die we in onze bus kregen was ook hartstikke leuk. Hij vertelde dingen op een leuke manier, maakte grapjes, etc.
Trouwens, in Mexico het ik foto’s van het schip gemaakt, en tijdens fotografie klas heb ik die foto’s omgetoverd in een panorama (ik snap er niks van om het op mn camera zelf te doen).

Na een bustrip van ongeveer 30 minuten (als niet langer), gingen we een aandenk-winkeltje. Ik kocht een klein Maya kalender dingetje. En toen gingen we naar de Maya piramide! En we mochten het beklimmen, ook! Het was de een-na-grootste piramide dat ze gevonden hebben. Het was echt geweldig! Zo koel dat ik dat gewoon kon beklimmen, en het uitzicht als je bovenop staat… Oh my god!
Foto’s zeggen meer… :)


De eerste blik


Tijdens het beklimmen




Aan de top! We hadden het gehaald!


Wat een uitzicht!

En een video zegt ook veel!
http://www.youtube.com/watch?v=7ZgurcLKCfM&feature=youtu.be

Zo ontzettend mooi! Hoe veel mensen kunnen nou zeggen dat zij een “Mayan ruin” hebben beklommen!? Toen was het weet tijd om het schip op te gaan en afscheid van Mexico te nemen0.

Ik kom ZEKER terug! Wil Mexico city ook bezoeken. Onze reisleider vertelde ons daar ook over.
Op het schip aangekomen fristen we onszelf op en gingen we dineren. Die avond waren er natuurlijk weer dingen gepland voor ons. We gingen dansen op de Wii, er werd een groepsfoto gemaakt,

We hadden spelletjes gespeeld, gingen pizza eten en de film “Movie Night” bekeken. Daarna ging de club weer sluiten, maar wij gingen gezellig doen tot 3AM. (De regel dat eigenlijk helemaal geen regel was, maar toch was het een regel!)

I really LOVED Mexico!

xoxo

Reacties

Reacties

oma

mooie foto s xxxxx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active